Familieopstellingen Met Ziekte en Symptomen 2-daagse

Accreditatie LVSC (3 PE), VVH (15 SBU/HTD), de NFG volgt de accreditatie van de VVH, NVPA.

Inhoud

Heb jij of heeft je cliënt een ziekte met een chronisch karakter en aanhoudende lichamelijke- of psychische symptomen zonder aanwijsbare oorzaak? Met een opstelling komen we erachter welke gebeurtenissen in de achtergrond van de familie gebeurd zijn en welke dynamiek werkzaam is, die mogelijk verband houdt met de ziekte of symptomen. Daarna vind jij of je cliënt in veel gevallen verlichting in het omgaan met de ziekte of treden verbeteringen op en kunnen symptomen  zelfs geheel verdwijnen! Zo kan een ziekte met zijn symptoom als een soort ‘klokkenluider’ aandacht vragen voor bv. een buitengesloten persoon of belangrijke weggestopte thema’s in een familie. Bepaalde ziekte en aanhoudende symptomen hebben een grotere kans op systemische oorsprong en heling.

Resultaat

Inzicht in welke ziekten en symptomen meer gevoelig zijn voor een systemische achtergrond en heling; ervaren hoe een symptoom-opstelling verloopt; kracht van het wetende veld ervaren, in grote-, kleine- en één op één opstellingen, met betrekking tot dit thema.

Doelgroep

Haptotherapeuten (i.o.), Haptonomisch Counselors, overige Professionals en Belangstellenden

Voowaarde

Inleiding Systemisch Werk

Duur

Tweedaagse nascholing op 6 en 7 mei 2022

Kosten

€425,- inclusief lunch, koffie/thee en studiemateriaal

Kortingsaanbod:

Schrijf je je in één keer in voor 4 of 5 vervolg Familieopstellingen nascholingen, dan krijg je per nascholing €45,- korting.

Datum

06 mei 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Zeigelhof 28, 6511 GP, Nijmegen
Categorie