Familieopstellingen: Jouw plek in je gezin van herkomst en je huidige gekozen systeem 3-daagse

Accreditatie LVSC (4,5 PE), VVH is aangevraagd, de NFG volgt een eventuele accreditatie van de VVH, NVPA

Inhoud

Heb jij het idee dat er geen plek voor je is? Of dat je niet gezien wordt? De bewuste, maar vooral ook de onbewuste invloed die je familiesysteem op je heeft, bepaalt voor een belangrijk deel hoe je in het leven staat. Deze nascholing gaat over het belang van jouw plek, het nemen van jouw plek, zowel in je kerngezin als je gekozen systeem. Alles en iedereen heeft recht op zijn plek, niemand mag vergeten worden! Met een opstelling herstellen we de natuurlijke ordening, zodat ieder zijn enig juiste plek inneemt, jij in je kracht staat, je kunt ontwikkelen en de liefde stroomt.

Resultaat

Theoretische achtergrond van mogelijke verstrikkingen rondom het nemen van je plek; een mooie meditatieoefening ervaren over je ouders; idee hoe je samen met je cliënt kunt kijken de betekenis van zijn/haar plek; kennis over het maken en de toegevoegde waarde van een Genogram; kracht van het wetende veld ervaren, in grote-, kleine- en één op één-, opstellingen, met betrekking tot dit thema.

Doelgroep

Haptotherapeuten (i.o.), Haptonomisch Counselors, overige Professionals en Belangstellenden

Voowaarde

Inleiding Systemisch Werk

Duur

Driedaagse nascholing op 5, 6 en 12 november 2021

Kosten

€595,- inclusief lunch, koffie/thee en studiemateriaal

Kortingsaanbod

Schrijf je je in één keer in voor 4 of 5 vervolg Familieopstellingen-nascholingen, dan krijg je per nascholing €45,- korting.

Datum

05 nov 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Zeigelhof 28, 6511 GP, Nijmegen
Categorie