Familieopstellingen Met Verlies en Rouw 3-daagse

Accreditatie LVSC (4,5 PE), VVH is aangevraagd, de NFG volgt de accreditatie van de VVH, NVPA.

Inhoud

Ieder mens maakt in zijn leven verlies mee. Dit kan zijn een verlies na overlijden, verlies van baan, van gezondheid, van verlangen of van relatie. Het leven is daarna nooit meer hetzelfde. Waar denk jij aan bij jouw verlies? Als het verlies of de rouw niet genomen worden, raakt het systeem verstoord en kan het zijn dat in een volgende generatie iemand in die energie leeft, iets gaat dragen voor de ander en niet ten volle kan leven of de ander onbewust volgt in de dood. Degene die is overleden behoudt altijd zijn plek. Ook ongeboren kinderen (miskramen of een abortus) horen erbij en hebben hun plek. In een opstelling kan het verlies genomen worden en zo rust ontstaan in jezelf en je systeem.

 

Resultaat

Informatie over het belang van rouwen en de gevolgen van niet   genomen rouw voor het systeem; oefening ervaren van het terugroepen van (een deel) van de ziel bij verliestrauma; kracht van het wetende veld ervaren, in grote-, kleine,- en één op één-, opstellingen, met betrekking tot dit thema.

Doelgroep

Haptotherapeuten (i.o.), Haptonomisch Counselors, overige Professionals en Belangstellenden

Voowaarde

Inleiding Systemisch Werk

Duur

Driedaagse nascholing op 9, 10 en 16 september 2022

Kosten

€595,- inclusief lunch, koffie/thee en studiemateriaal

Kortingsaanbod

Schrijf je je in één keer in voor 4 of 5 vervolg Familieopstellingen-nascholingen, dan krijg je per nascholing €45,-korting.

Datum

09 sep 2022

Tijd

10:00 - 17:00
Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)

Locatie

Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Zeigelhof 28, 6511 GP, Nijmegen
Categorie