Dan neem je toch een hond!

Inhoud

Niet zelden reageert je omgeving ongevraagd met ‘goede adviezen’ als je een (nog) onvervulde kinderwens hebt. Wat zeg je dan? Zou je graag eens onder deskundige begeleiding met lotgenoten willen praten over hoe je omgaat met je verlies rondom de (nog) onvervulde kinderwens? Wat betekent dat voor jou en je partner; een kinderwens en het besef dat dit (nog) niet lukt?

Deze dag geven we aandacht aan dit vaak onzichtbare verlies en ingrijpend proces. Het gaat vaak over de kinderen die er zijn en zelden over de kinderen die er niet zijn. Samen doorbreken we deze stilte. In deze workshop geven we woorden aan al deze diepliggende, kwetsbare emoties door ons ermee te verbinden. Door deze emoties te delen krijg je zicht op de plek van jouw en jullie verlies. Het leren aannemen en aanvaarden van je gemis is vaak een moeizaam proces, maar het is ook een belangrijk proces om je hart weer te kunnen openen voor het leven. We werken met behulp van gesprek, diverse opdrachten, eventueel een familieopstelling of haptonomische oefening. Daarbij zijn veiligheid en vertrouwen vanzelfsprekend.

Resultaat

Je hebt een stap gemaakt in jouw proces van rouwen, zodanig dat er naast het verlies ook weer ruimte komt voor andere dingen in je leven.

Doelgroep

Voor een ieder die te maken heeft met een (nog) onvervulde kinderwens.

Aantal deelnemers

Maximaal 8 deelnemers

Duur

1 dag

Kosten

€ 85,- Komt je partner mee, dan betaalt deze € 65,-

Datum

25 jun 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€85

Locatie

Bezoekadres Ingrid Vlemmings
Bezoekadres Ingrid Vlemmings
Zakencentrum Nieuwegein, Erfstede 2-6 Kamer 2L, Nieuwegein