Familieopstellingen Inleiding Systemisch Werk 1-daagse

Accreditatie LVSC (1,5 PE), VVH (8 SBU/HTD), NFG en NVPA. 

Inhoud

Wil jij verdieping in je werk én jezelf? Een opstelling brengt nieuwe onbewuste lagen in beeld, uit de geschiedenis van jouw leven of dat van je cliënten, die bijdragen aan oplossingen bij de vragen, moeilijkheden, problemen, pijn of verlangens. Denk aan vragen waar je op een andere manier maar geen antwoord op krijgt. Ieder mens behoort tot een systeem, die in de achtergrond, vaak zonder dat we het weten invloed hebben op ons leven nu. In een opstelling gaan we op zoek naar de betekenis van wat zich daar afspeelt en wat nog gezien, gezegd of gehoord moet worden met betrekking tot je vraag, thema of verlangen. Een opstelling zegt niet wat je moet doen, maar het kan iets in jou in beweging zetten.

Resultaat

Kennis van en ervaring met de basisprincipes familieopstellingen; kracht van het ‘wetende veld’ ervaren, in grote-, kleine- en één op één opstellingen; zicht op de toegevoegde waarde van Systemisch Werk voor jou in je werk en als persoon.

Doelgroep

Haptotherapeuten (i.o), Haptonomisch Counselors, overige Professionals en Belangstellenden.

Voowaarde

Geen

Duur

Eéndaagse nascholing 18 februari 2022

Kosten

€205,- incl. lunch, koffie/thee en studiemateriaal. Deze inleiding (of een familieopstellingen workshop van min. 2 dagen gevolgd) is voorwaarde voor deelname aan de vervolgnascholingen Familieopstellingen.

Kortingsaanbod

Schrijf je je in één keer in voor deze dag én 3 vervolg nascholingen Familieopstellingen, dan krijg je per nascholing €45,- korting.

Datum

18 feb 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH)
Zeigelhof 28, 6511 GP, Nijmegen
Categorie